• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung REX serija jeftinih smart telefona

Samsungov cilj je da unaprijedi mobilne komunikacije na tržištima u razvoju kroz lako dostupne telefone sa pametnim funkcijama.

 Samsung REX serija jeftinih smart telefona Izvor: MONDO

Kompanija Samsung najavila je pokretanje serije REX, nove serije smart telefona sa poboljšanim funkcijama koje predstavljaju kombinaciju inteligencije i sposobnosti da pruže novu generaciju mobilnog iskustva koje je dostupno za sve.

Samsungova REX serija sadrži četiri uređaja: REX 90, REX 80, REX 70 i REX 60. Svaki uređaj je napravljen tako da korisnicima pruži pristup različitim i jedinstvenim funkcijama razvijenim kako bi se njihove dnevne i životne potrebe poboljšale i to po pristupačnoj cijeni. Spajanjem naprednih funkcija sa intuitivnim načinima korišćenja, REX serija pruža praktična rješenja kako bi upotpunila dnevne potrebe. Njihov QVGA touchscreen korisnički interfejs sa inteligentnim funkcijama je dizajniran tako da pruži jednostavnije, inteligentno korisničko iskustvo svima kojima su osnovne funkcije najbitnije.

Intuitivivni i laki ful tač UX
Jednostavna upotreba interfejsa Touchwiz čini da navigacija vašim mobilnim uređajem bude lakša. Izbori menija su organizovani u ikonice koje su poređane na velikom displeju u rasporedu 4x4 čime se postiže lako pregledanje. Za pristup društvenim mrežama je dovoljan samo jedan klik, dok praktični programčići nude lak pristup vremenskoj prognozi i drugim aplikacijama koje se često koriste.

Stilizovani i kompaktni
Zakrivljeni dizajn Samsung REX serije je inspirisan estetikom prirode. Njihova kompaktna veličina korisnicima pruža ugodno držanje i dozvoljava pogodno korišćenje jednom rukom. Okvir od brušenog metala, organski i prirodom inspirisan dizajn, kao i delikatna crna pozadinska maska stvaraju moderan, sofisticiran izgled koji će se savršeno uklopiti u vaš profesionalan život.

Uvijek aktivna Dual SIM opcija
Korisnici koji žele da im privatni i poslovni pozivi budu odvojeni će uživati u pogodnostima Dual SIM funkcije na Samsung REX, što im nudi funkcionalnost dva telefona u jednoj mobilnoj jedinici. Kako bi osigurali da nijedan poziv ne bude propušten, opcija Dual SIM Always On - Dual SIM uvek uključen, vam omogućava da primite poziv na jednoj SIM kartici čak i kada ste na drugoj liniji.

Samsung REX vam efikasno dozvoljava da promijenite maksimalno 5 SIM kartica bez potrebe da restartujete telefon. Idealan za poslovna putovanja na različitim mjestima pokrivenosti ili za one koji žele veću fleksibilnost tarifnih paketa, funkcija Dual SIM vam dozvoljava da kontrolišete svoje mobilno iskustvo.

Pametniji telefoni, po povoljnoj cijeni
Posjedujući sve funkcije za pametno mobilno iskustvo, Samsung REX serija garantuje brzo surfovanje internetom i podršku aplikacija putem pretraživača Opera Mini. Zahvaljujući tome, REX serija omogućava neometan pristup društvenim mrežama ili razmjeni poruka, uključujući tu i platformu ChatON, što znači da ste uvijek povezani sa svojim prijateljima.

Telefoni koji pripadaju bazičnoj klasi smart telefona moraju da se takmiče sa još pametnijim telefonima osjetljivim na dodir sa poboljšanim funkcijama koji, kao i smart telefoni, nude pristup većini društvenih mreža, igrica i prednosti mobilnog interneta, ali po uvijek primamljivijoj cijeni.

Kao jasan pokazatelj Samsungove privrženosti ideji da odigra pionirsku ulogu u rastu u oblasti pristupačne mobilne komunikacije na tržištima u razvoju, REX uređaji posjeduju intuitivnu inteligenciju koja će postaviti „novu normalu“ u budućem razvoju ful tač telefona sa poboljšanim funkcijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS