• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTC One stigao u Srbiju!

Dva dana nakon svjetske premijere HTC je Srbiji predstavio novi HTC One, pa se srpsko tržište prije ostatka svijeta upoznalo sa njegovim inovacijama.

 HTC One stigao u Srbiju! Izvor: MONDO

Kućišta izrađenog od jednog komada aluminijuma i uz jedinstven Full HD (1080p) ekran od 4,7 inča, novi HTC One odlikuju snažni Qualcomm Snapdragon 600 procesor sa 4 jezgra na 1,7 GHz, posljednja verzija Android Jelly Bean operativnog sistema i LTE mrežna tehnologija koja omogućava munjevito brzo pretraživanje, i sve to u kućištu koji kombinuje izuzetan dizajn i vrhunski kvalitet izrade.

Novi HTC One donosi HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound, inovacije koje pružaju jedinstveno iskustvo mobilnih komunikacija i postavljaju novi standard za pametne telefone.

HTC BlinkFeed: Početni ekran po vašoj mjeri

HTC BlinkFeed je smjelo novo iskustvo koje transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven live stream najbitnijih personalizovanih informacija. HTC BlinkFeed prikuplja najnovije sadržaje iz relevantnih i zanimljivih izvora, i omogućava korisnicima da na svom početnom ekranu vide sve što baš njih zanima, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije u drugu ili da tragaju po različitim sajtovima. Zahvaljujući HTC BlinkFeed-u vaš telefon je u potpunosti prilagođen vašim potrebama, navikama i željama.

HTC UltraPixel kamera sa HTC Zoe

HTC UltraPixel kamera mijenja i unapređuje način na koji ljudi bilježe, ponovno proživljavaju i dijele svoje najdragocjenije momente.

Da bi omogućio ovo inovativno iskustvo korišćenja kamere, HTC je razvio novu kameru, koja sadrži sočivo najbolje u svojoj klasi, sa f/2.0 otvorom blende, kao i najnapredniji senzor sa UltraPixel tehnologijom koja prikuplja 300 posto više svjetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona. HTC UltraPixel kamera dodaje mnogo drugih mogućnosti i efekata, kao što je unaprijeđena 360' panorama, vremensko sekvenciranje i uklanjanje objekata. Takođe, postoji mogućnost automatskog kreiranja integrisanih video klipova o svakom događaju zabilježenom putem „zoa“, fotografija i video snimaka uz muzičku podlogu i profesionalnu montažu, prelaze i efekte.

HTC BoomSound


Novi HTC One nudi najbolje audio iskustvo u poređenju s bilo kojim drugim mobilnim telefonom danas. HTC BoomSound uvodi po prvi put na mobilnom telefonu prednje stereo zvučnike sa zasebnim pojačalom i uz izuzetan full HD ekran korisnike uranja u svijet muzike, video zapisa, igara i YouTube™ klipova koje vole. Beats Audio integracija pruža bogat, autentičan zvuk bez obzira da li slušate vašu omiljenu muziku, gledate YouTube video klip ili igrate igru.

Dostupnost i cijena

Novi HTC One će biti dostupan u izuzetnoj srebrnoj i predivnoj crnoj boji u drugoj polovini marta kod domaćih operatera, a u slobodnoj prodaji koštaće 700 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS