• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG Optimus G vidjećemo na MWC-u

Nakon MWC sajma u Barseloni korisnici iz Evrope imaće priliku da se uvjere u mogućnosti unapređene verzije Optimus G telefona.

 LG Optimus G vidjećemo na MWC-u Izvor: MONDO

Kompanija LG Electronics počinje sa prodajom svog najnaprednijeg Optimus G smart telefona na tržištu Evrope. Jedan od najboljih ekrana na tržištu smart telefona, snažan quad-core procesor i unapređeno korisničko iskustvo, osnovne su karakteristike ovog modela, koji je zvanično predstavljen u posljednjem kvartalu prošle godine.

Optimus G koristi posljednju verziju Android Jelly Bean 4.1.2 operativnog sistema, kao i True HD IPS Plus ekran diganole 4,7 inča. Zahvaljujući True HD IPS Plus i Zerogap Touch tehnologijama, ovaj model posjeduje jedan od najsavremenijih ekrana na tržištu smart telefona, koga karakteriše unapređena rezolucija, poboljšano osvjetljenje i izuzetna jasnoća prikaza.

Demonstracija opcija Optimus G smartfona

Safety Care i Qslide aplikacije

Unapređena verzija Optimus G smart telefona, koja će biti dostupna na tržistima širom Evrope, posjeduje i niz korisnih funkcija kojima kompanija LG teži da olakša svakodnevni život svojih korisnika. Među njima je Safety Care aplikacija, uz pomoć koje će ovaj smart telefon kontaktirati vaše najbliže u hitnim slučajevima, omogućujući vam tri osnovne opcije – preusmjeravanje hitnih poziva, obavještenje o nekorišćenju telefona i obavještenje o trenutnoj lokaciji.

QSlide funkcija omogućava korisnicima da otvore dve aplikacije u isto vrijeme, obe u režimu cijelog ekrana. Tako istovremeno možete gledati video sadržaj, pretraživati internet, provjeravati podsjetnik ili kalendar.

Tu je takođe i Privacy Keeper aplikacija, koja omogućava korisniku da sakrije informacije dolaznih poziva, kao što su ime i broj telefona.

MONDO portal imaće priliku da kratko testira ovaj smartfon na MWC sajmu, o kojem više možete pročitati i pogledati video OVDJE.
(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS