• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTC One: Šta je Zoe funkcija kamere

Sigurno ste čuli za novu Zoe funkciju HTC One smartfona, a MONDO vam pokazuje šta sve ona može i kako izgleda.

 HTC One: Šta je Zoe funkcija kamere Izvor: MONDO

Kompanija HTC najavila je 19. februara svoj vodeći model HTC One, koji je samo dva dana kasnije predstavljen i u Srbiji, uz najavljenu cijenu od 700 evra u slobodnoj prodaji. Nakon toga sa ovim telefonom imali smo prilike da se sretnemo i na proteklom Mobile World Congressu, sa kojeg je izvještaj MONDA još uvijek aktuelan.

Tom prilikom detaljnije smo se upoznali sa Zoe funkcijom nove UltraPixel kamere, sa kojom One dolazi. HTC UltraPixel kamera mijenja i unapređuje način na koji ljudi bilježe, ponovno proživljavaju i dijele svoje najljepše trenutke.

Ova kamera dodaje mnogo drugih mogućnosti i efekata, kao što je unaprijeđena 360-stepena panorama, vremensko sekvenciranje i uklanjanje objekata.Takođe, postoji mogućnost automatskog kreiranja integrisanih video klipova o svakom događaju zabilježenom putem Zoa funkcije, fotografija i video snimaka uz muzičku podlogu i profesionalnu montažu, prelaze i efekte.

Pogledajte kako Zoe izgleda u praksi.

Da bi omogućio inovativno iskustvo tokom korišćenja fotoaparata i video kamere, HTC je razvio novu kameru, koja ima najbolje sočivo u svojoj klasi, sa f/2.0 otvorom blende, kao i najnapredniji senzor sa UltraPixel tehnologijom, koja prikuplja 300 posto više svjetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS