• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako konkurencija vidi Galaxy S4

Komentari su prilično zanimljivi, a ostaje pitanje da li su ovakvi nastupi konkurenata prikladni i koliko imaju "prođu" kod korisnika...

 Evo kako konkurencija vidi Galaxy S4 Izvor: MONDO

Konkurenti su se već, potpuno očekivano, "obrušili" na novi Samsungov model.

Prva je počela kompanija LG, koja je zakupila svijetleće bilborde na Tajms skveru u Njujorku, odmah iznad Samsungovih i gotovo uz identičajn dizajn multimedijalnih plakata najavila LG Optimus G, uz poruku "is here 4 you now"!

Američka kompanija Apple tj. njegov direktor marketinga, Fil Šiler, istupila je sljedeća. Fil Šiler je samo par sati pred najavu Galaxyja S4 izjavio da kompanija Samsung predstavlja telefon sa godinu dana starim softverom i da je Android totalno iza iOS-a što se redovnosti nadogradnji tiče.

HTC je na svom Twitter profilu bio veoma vrijedan u vrijeme prezentacije novog S4 smartfona. Sem što je retvitovao sve moguće negativne komentare na S4 temu, "bacio" je i par vrlo zanimljivih tvitova. Recimo, prozvao je prezentaciju Samsunga, nazvavši je "sljedećom velikom propašću". Pogledajte taj tvit.

Nokia je bila umjerena, kao i uvijek. Na konstataciju da je S4 najbolji telefon u galaksiji, na kompanijskom Twitter profilu ostavljena je sledeća poruka: "The best phone in the galaxy? No, no, no...The #Lumia920 is the best phone in the universe!"




Šta vi kažete na sve ovo? :)

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS