• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preuzmite novi GMail za Android

Google je korisnicima tri Android platforme - Froyo, Ice Cream Sandwich i Jelly Bean - obezbijedio poboljšanu GMail aplikaciju.

 Preuzmite novi GMail za Android  Izvor: MONDO

Novosti i poboljšanja razlikuju se za svaku od platformi, ali zajednička su im poboljšanja brzine korišćenja, pretrage i unapređena stabilnost aplikacije.

Jelly Bean korisnici sada imaju na raspolaganju opciju da na mejl odgovore, obrišu ga ili ga arhiviraju odmah iz padajuće liste sa Android notifikacijama i obavještenjima. Nema potrebe za odlaskom u GMail aplikaciju, sada pomenute tri opcije mogu da se koriste odmah, na ekranu sa obavještenjem o pristiglom mejlu.

Ice Cream Sandwich Android korisnici dobili su bržu pretragu sadržaja mejlova i pridruženih fajlova, čak i kada je aktivan Offline mod aplikacije.

Na kraju, korisnici Froyo/Gingerbread Android verzije dobili su neke od opcija koje sada koriste Jelly Bean korisnici i nove API nazive za developere.

Nova verzija GMail aplikacije već sada je dostupna svim Android korisnicima i, ako vam već nije stiglo obavještenje o nadogradnji, potražite GMail u listi instaliranih aplikacija u našem app centru i sami preuzmite novu verziju.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS