• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android fotoaparat za Facebook i Twitter

Nikonov model COOLPIX S800c, kompaktni fotoaparat, pokreće operativni sistem Android, a na Internet i Facebook se povezuje preko Wi-Fi veze.

 Android fotoaparat za Facebook i Twitter Izvor: MONDO

Internet veza i Android OS omogućavaju čak i da preuzmete bilo koju aplikaciju iz Google Play prodavnice, pa i da koristite WhatsApp ili neki drugi program za četovanje i internet pozivanje.

NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 10x, CMOS senzor od 16-megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem i ekran visoke rezolucije osjetljiv na dodir dijagonale 8,7 cm (3,5 inča) imaju sve potrebne funkcije za fotografisanje uz koje više nećete morati da čekate na računar kako biste objavili slike na, Fejsu, Flickru ili čak Instagramu - sada sve to možete sa svog fotoaparata!

Fotografije koje će se svi "lajkovati"

COOLPIX S800c poseduje visokoosjetljiv CMOS senzor slike tako da i pri slabom osvjetljenju ili izuzetno jakom svjetlu fotoaparat može izuzetno lako da snimi svaku scenu, dok EXPEED C2 sistem za obradu slika i automatsko fokusiranje obezbjeđuje brz odziv i zaključavanje opcija za fotografisanje ili snimaje. Kada poželite da podijelite neki uzbudljiv spontani trenutak sa prijateljima, možete biti sigurni da ćete ga poslati upravo onako kako ga vidite.

NIKKOR širokougaoni objektiv sa optičkim zumom od 10x (25–250 mm) i ED staklom omogućava veliku oštrinu i vjerodostojan prikaz boja bez obzira na to u kojoj se situaciji nalazite, da li želite da uvećate kadar, snimite cijelu scenu ili da se približite i unesete lični pečat nekog detalja (makro mod). Osim toga, napredna tehnologija za smanjenje zamućenosti umanjuje efekte kretanja subjekta, slabog osvjetljenja i podrhtavanja fotoaparata.



Displej osjetljiv na dodir - kao kod smartfona!

Osjetljiv kao i kod pametnih telefona, anti-refleksivni OLED ekran od 8,7 cm (3,5 inča) visoke rezolucije (819.000 piksela) sa širokim uglom gledanja olakšava upravljanje modelom S800c.
Ostale ključne funkcije

Podijelite svoj svijet: povežite se lako na Internet preko Wi-Fi veze. Otpremite fotografije i filmove na društvene mreže Facebook, Twitter, instagram ili direktno prebacite slike na svoj pametni telefon, tablet ili računar.

myPicturetown.com: pregledajte svoje fotografije čak i kada niste povezani na Internet. Ugrađena aplikacija u fotoaparatu direktno vas povezuje na Nikonov internet centar za čuvanje fotografija.

Ugrađen GPS
: bilježi tačnu lokaciju (geografsku širinu i dužinu) na kojoj je napravljen snimak kao geografske oznake u podacima slike (Exif). Kompatibilan sa bilo kojom Google aplikacijom za koju je potreban GPS.

Full HD (1.080p) video sa stereo zvukom
: lako snima život u pokretu. Za snimanje filmova možete upotrebiti optički zum od 10x sa autofokusom, dok režim HS filmova omogućava da snimate filmove sa malim ili velikim brojem kadrova koristeći brzine snimanja do 240 fps (VGA rezolucija u tom slučaju).



Smanjenje vibracije pri pomaku sočiva: snimite "stabilne" fotografije i posebno video snimke zahvaljujući tehnologiji automatskog smanjenja vibracija koja uklanja efekte drmanja fotoaparata.

Detekcija zamućenja usljed kretanja: visoka ISO (do 3.200) osjetljivosti na svjetlo smanjuje zamućenje slike pri slabom osvjetljenju. Otkrivanje pokreta otklanja posljedice pomjeranja fotoaparata i snimanog objekta. Funkcija izbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih. Pozadinski osvetljen HDR pruža detaljne slike scena visokog kontrasta (pogled u sunce i slično).

Panoramski prikaz 360°/180°: pomjerajte vertikalno ili horizontalno da biste kreirali dinamičke panoramske prikaze.

Kontinuirani režim: snima oštre snimke akcije sa brzih 8.1 fps.

Interna memorija: Interna memorija kapaciteta 1.7 GB za slike i video, kao i 680 MB za aplikacije. Kada je potreban dodatni prostor, fotoaparat je kompatabilan sa SD/SDHC karticama (do 32 GB).

COOLPIX S800c možete pronaći u četiri boje: srebrnoj, crvenoj, bijeloj i crnoj. Cijena je oko 380 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS