• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTC predstavlja BlinkFeed

U namjeri da vam skrati vrijeme čekanja do dolaska One smartfona, koji kasni zbog nedostatka dijelova, HTC predstavlja BlinkFeed opciju.

 HTC predstavlja BlinkFeed  Izvor: MONDO

HTC za BlinkFeed kaže da korisniku stavlja lični Live stream na početni ekran, a u središtu novog HTC One iskustva je upravo inovativni BlinkFeed.

BlinkFeed je opcija koja transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven live stream ličnih relevantnih informacija, poput posljednjih novosti sa vaših društvenih mreža, najnovijih vijesti iz svijeta zabave i životnog stila, vijesti i fotografije sa slikama koje vas prosto "uvlače" u njihov svijet tako više nemate potrebu da pokrećete zasebne aplikacije, kako biste saznali šta se dešava. HTC BlinkFeed prikuplja najsvežije sadržaje iz najrelevantnijih i najzanimljivijih izvora, i omogućava korisnicima da na jednom mjestu bace pogled na njih, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije na drugu ili da tragaju po različitim veb sajtovima.

Video.

Da bi omogućili ovaj novi dinamični pristup korišćenja pametnih telefona, HTC će obezbijediti domaći i globalni sadržaj iz više od 1.400 medijskih izvora informacija kao i preko 10.000 članaka dnevno nekih od najinovativnijih medijskih kompanija poput AOL-ovih medijskih kuća, ESPN-a, MTV-a, Vice Media, CoolHunting, Rojtersa i mnogih drugih.

HTC je prezentaciju novog Samsunga Galaxy S4 iskoristio za ćaskanje sa Njujorčanima. Pogledajte kako je bilo na Tajms skveru.

Video
.

Nažalost, na BlinkFeed i HTC One uopšte moraćemo da sačekamo makar do početka maja, jer će se tek krajem aprila ovaj smartfon pojaviti u razvijenijim zemljama Evrope.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS