• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy Note 3 sa gigantskim displejom!

Da li će Samsung Galaxy Note 3 preći tablet "prag"? Čak i da ne bude tako linija između dvije vrste uređaja ostaće vrlo, vrlo tanka!

 Galaxy Note 3 sa gigantskim displejom! Izvor: MONDO

Samsung je Galaxy Note 2 predstavio prije nešto više od šest mjeseci i sada je već vrijeme da se počne sa šuškanjem o Galaxy Note 3 modelu, naravno. Da li će Samsung ponovo upotrebiti rimsku ili numeričku oznaku za Note fonblet, ostaje nam da vidimo, ali su govorkanja o displeju već počela.

Korea Times prenijela je riječi neimenovanog izvora, čelnika dobavljača dijelova za novi Galaxy Note 3, da će taj model imati displej od 5.9 inča. On će biti izrađen u najnovijoj OLED tehnologiji/matrici, koja će, sem unaprijeđenog prikaza, donijeti i Full HD rezoluciju. U slučaju da još ne vladate IT terminima to je tačno 1.080 x 1.920 piksela.

Samsung prema ovim informacijama neće predstaviti Galaxy Note 3 na IFA sajmu u Berlinu, kako su prenijeli mnogi mediji, nego u Americi, na novom Unpacked događaju, koji će biti održan u avgustu. Kako je Samsung tokom predstavljanja Galaxyja S4 naveo da je to samo Episode 1 u Unpacked seriji događaja, ovo bi mogla biti tvrdnja sasvim na mjestu.

Prema Korea Times dnevniku AT&T predstavnici uskoro će se upoznati sa novim Noteom 3 i upravo korisnici te mreže prvi će imati priliku da ga kupe.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS