• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nokia najavila prvu mikrotalasnu rernu!

Jedna od simpatičnijih prvoaprilski šala jeste da je Nokia predstavila svoju mikrotalasnu rernu, sa ekranom velike površine osjetljivim na dodir.

 Nokia najavila prvu mikrotalasnu rernu! Izvor: MONDO

Nokia je, nakon 148 godina postojanja kompanije, predstavila svoj prvi kuhinjski “dodatak” - mikrotalasnu rernu 5AM-TH1N6 Constellation. Rerna ima sve uobičajene karakteristike kao i konkurentski modeli, ali dolazi u Ferari žutoj boji, u tri verzije (standardnoj, mini verziji za ljude sa malim apetitom i u verziji od 10 inča za “izjelice”). Nokia Constellation rerna opremljena je sa osmojezgarnim visoko-voltažnim transformatorom snage 5.000 vati, koji štedi struju i ugrađena je tehnologija vodenog hlađenja.

Na vrhu rerne je, izgleda, mada to nije potvrđeno, bežični punjač za punjenje Lumia telefona, a rerna će se u prodaji naći u maju, po cijeni od 399 evra. Korisnici se pitaju da li će, pored PureFood kamere, ova rerna imati i optičku stabilizaciju hrane i da li će podržavati Instagram, kako bi odmah mogli da prebace slike svojih specijaliteta na tu društvenu mrežu.

Iako prvoaprilska šala, Nokia je (svjesno ili nesvjesno) pokazala kako će se razvijati konvergentna industrija mobilnih telefona i kućne elektronike - više uređaja u jednom biće realnost koju ćemo uskoro svi imati priliku da živimo.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS