• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brz kao Bolt: Fotoaparat Samsung NX300

Kompanija Samsung predstavila je fotoaparat NX300 i na tržištu Srbije, svoj vodeći model u inovativnoj NX seriji.

 Brz kao Bolt: Fotoaparat Samsung NX300 Izvor: MONDO

Predstavljen na sajmu CES u januaru ove godine, fotoaparat NX300 ima izmjenjiv objektiv, a opciono moguće je proširiti ga objektivom NX 45 mm F1.8 2D/3D, što je prvi 3D sistem sa jednim objektivom koji može da pravi fotografije i full HD video snimke 3D kvaliteta. Takođe, ovaj model može da se pohvali unaprijeđenom verzijom priključka SMART CAMERA 2.0 sa inovativnim funkcijama za povezivanje.

Model NX300 profesionalnom fotografu, koji traga za najboljim fotoaparatima sa kompaktnim sistemom (CSC), nudi korisne, napredne i praktične funkcije, a svim korisnicima omogućava da prave kvalitetne fotografije u bilo kom okruženju i u svakom trenutku.

Samsung je u tu čast najavio i ekskluzivno partnerstvo sa najbržim čovjekom na svetu, Juseinom Boltom.

Najnoviji “detalj”, koji je standardan kod modela NX300 je Wi-Fi povezivane, što dopušta korisnicima da razmjenjuju svoje fotografske kreacije između različitih uređaja. Funkcija Direct Link hot key omogućava da se fotografije bezbjedno, jednim pritiskom na dugme, razmjenjuju između fotoaparata, smart telefona i tableta, dok aplikacija SMART CAMERA, koja se može naći u okviru operativnih sistema Android i iOS, povezuje korisnikov smart telefon sa fotoaparatom, takođe putem Wi-Fi konekcije. Tako korisnici bez imalo napora mogu da upravljaju, razmjenjuju i prave rezervne kopije svojih fotografija.

Sistem hibridnog autofokusa (Hybrid Auto Focus (AF) system) omogućava brzu i tačnu detekciju faze i kontrasta, dok će se brzina zatvarača blende od 1/6000 sekundi i brzina od 8.6 fps kod kontinuiranog fotografisanja pobrinuti da više ne propustite nijedan momenat. Performanse modela NX300 dopunjava najnoviji APS-CMOS senzor od 20.3 megapiksela koji je najbolji u svojoj klasi i koji je u stanju da napravi veoma kvalitetne i detaljne fotografije sa oštrim, živopisnim i jasnim bojama pri svakom osvjetljenju.

Samsungov Smart Mode dopušta korisnicima da izaberu jedno od 14 različitih podešavanja, kao što su Creative Shot, Landscape, Light Trace ili Action Freeze. Svako podešavanje će automatski prilagoditi otvor optičkog sočiva i brzinu zatvarača blende kako bi se dobila najbolja moguća fotografija. Takođe, fotografisanje i pregledanje fotografija sada postaje interaktivno iskustvo koje je prilagođeno korisniku.

Uz AMOLED ekran od 84mm (3.31”) i tilt displej fotografisanje iz svakog ugla biće lako, dok su hibridni ekran osjetljiv na dodir i interfejs sa pet položaja za ručno upravljanje veoma jednostavni i intuitivni za korišćenje.

Cijena fotoaparata još uvijek nije najavljena.

Slikajte brzo, objavljujte fotke još brže

Kao Jusein Bolt, fotoaparat NX300 je super-brz i dopušta korisnicima da učestvuju u akciji iz prvih redova i da slikaju neverovatne fotografije u pokretu.



Kampanja NX Junior Photographer – „Mladi NX fotograf“ će pokazati kako Samsung i Jusein Bolt sarađuju. Ovaj veliki sportista voli da se nađe iza kamere, a mi ćemo vidjeti šestostrukog osvajača zlatne olimpijske medalje kako prikazuje sopstvenu ‘Fondaciju Jusein Bolt’ kako bi obezbijedio opremu i nastavu za djecu iz neprivilegovanih sredina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS