• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO "probio" stotku!

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je MONDO Srbija u noći između utorka i srijede dobio 100.000. fana na Facebook stranici.

 MONDO "probio" stotku! Izvor: MONDO

Na ovoj popularnoj društvenoj mreži se svakodnevno mnogi ljudi širom svijeta okupljaju i informišu, pa nam je drago zato što je broj naših fanova na  MONDO Facebook stranici prešao 100 hiljada. Poređenja radi: kada bismo željeli da sve svoje Facebook fanove smjestimo u "erbas A380" bilo bi nam potrebno ukupno ukupno 191 letjelica najvećeg putničkog aviona na svijetu. Dakle, "letite" MONDOM i budite bogatiji za cijeli svijet.

I da vas preduhitrimo – častili smo u to ime! Mada to nije neuobijačeno, jer svakodnevno darujemo naše fanove.

Radujemo se svakom novom fanu jer što taj broj brže raste – brže će biti prikupljen novac za opremanje za opremanje fiskulturne sale u okviru Doma gdje je stacionar za 40 djece i mladih s autizmom iz cijele Srbije, i Dnevni boravak za još 30 djece i mladih sa smetnjama u razvoju iz Šapca i okoline.

Podsjećamo vas da za svakog novog fana MONDO Facebook stranice Telekom Srbija donira novac, a vi jednim "lajkom" možete da pomognete da ova djeca i mladi dobiju mogućnost da se bave fizičkim aktivnostima, što za njih ima terapeutsku ulogu: doprinosi emocionalnom pražnjenju, smanjuje agresivnost, ublažava anksioznost, razdražljivost.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS