• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung "cilja" mlade: Galaxy Pocket Neo

Ovaj model namijenjen je mladima zbog pametnih funkcija, povezivanja putem dvije SIM kartice, niza aplikacija i multimedijalnih sadržaja.

 Samsung "cilja" mlade: Galaxy Pocket Neo  Izvor: MONDO

Kompanija Samsung je predstavila uređaj GALAXY Pocket Neo, sa poboljšanim performansama za svoju klasu, inteligentnim funkcijama i Dual SIM podrškom. To mu pruža širu povezanost i zabavu, jer mladi, zbog promocija i više izbora sada nose uglavnom više SIM kartica.

Kao takav, Galaxy Pocket Neo je savršen za mlađu generaciju korisnika mobilnih telefona, a posjeduje i elegantan i kompaktan dizajn. Na sve to opremljen je najnovijim Android operativnim sistemom, navigacijom i mogućnostima razmjene multimedijalnih i drugih sadržaja.


GALAXY Pocket Neo pokreće procesor od 1 GHz i 850 MHz, što omogućava istovremeni rad sa više funkcija i brz internet. Zbog toga se i gledanje video snimaka, korišćenje aplikacija i igranje igrica, obavlja brzo i bez napora. Uređaj posjeduje 4 GB interne memorije koja se može proširiti do 32 GB, što je sasvim dovoljno za aplikacije, muziku, video snimce, fotografije i drugu multimediju.

Kombinacijom platforme Android 4.1 (Jelly Bean) i jednostavnog TouchWiz interfejsa, GALAXY Pocket Neo pruža lako korisničko iskustvo, prelazak sa aplikacije na aplikaciju, slikanje i razmjenu fotografija kao i prilagođavanje osnovnog ekrana u samo nekoliko koraka. Napredni softver pruža i efikasnije korišćenje procesora i duže trajanje baterije, što znači da će korisnici moći duže da razgovaraju i pregledaju multimedijalne sadržaje.

Kada ne mogu da odgovore na neki poziv, korisnici mogu jednostavno da okrenu uređaj kako bi utišali zvono.

Bilo da se koristi za posao, kao drugi tj. dodatni telefon ili za zabavu, GALAXY Pocket Neo pruža korisnicima fleksibilnost, jer koristeći funkciju Always On, nema razloga da propustite nijedan poziv jer imate mogućnost prosljeđivanja poziva na drugu SIM karticu čak i kada telefonirate koristeći prvu.

Pored toga, sa poboljšanim korisničkim iskustvom uz opcije Quick Panel i Widget, prebacivanje sa jedne na drugu SIM karticu na osnovnom ekranu nikad nije bilo lakše. Korisnici čak mogu da izaberu jedan od brojeva kada šalju tekstualnu poruku jer na istoj strani postoje dva različita dugmeta za slanje za dva broja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS