• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi XBox stiže 21. maja?

Šuška se već neko vrijeme o tome, a portal The Verge se odvažio da napiše, da će Microsoft novu konzolu predstaviti 21. maja.

 Novi XBox stiže 21. maja?  Izvor: MONDO

Prema tvrdnjama neimenovanih izvora, koje su kontaktirali The Verge portal, Microsoft je nasljednicu XBox konzole trebalo da predstavi u aprilu, ali je do odlaganja došlo zbog “nepredviđenih okolnosti“.

Informacija o novoj konzoli nema puno, tačnije gotovo ih nema uopšte, ali je poznato da će konzola non-stop biti povezana na internet i da će imati "duboku integraciju“ sa Windows Phone uređajima. Preko njih ćemo moći da upravljamo konzolom, koristimo je kao multimedijalni centar, puštamo muziku, filmove i druge sadržaje sa telefona, ali i da igramo igre preko ekrana mobilnog (već sada postoje takve, ali nisu posebno napredne).

Igre će se distribuirati preko interneta, Kinect sevis će biti značajno unaprijeđen, a konzola će imati i niz integrisanih multimedijalnih servisa poput Music, Maps i kupovine.

Dakle, ako je The Verge došao do pravih informacija novi XBox upoznaćemo već 21. maja, a u prodaji ćemo ga vidjeti pred Božić (u Americi). Kodno ime konzole je Durango. Šuška se da će cijena nove konzole biti samo 400 dolara.

Odbrojavamo zajedno sa vama do 21. maja, a do tada će i Sony najaviti nešto novo, sigurni smo!

Šta biste vi voljeli da vidite na novom XBoxu?

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS