• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PR stručnjak Bil Nikols na Proaktivu 2013

Svjetski PR Bil Nikols jedan je od ovogodišnjih predavača na Proaktivu 2013, regionalnoj edukativnoj konferenciji o odnosima s javnošću.

 PR stručnjak Bil Nikols na Proaktivu 2013 Izvor: MONDO

Bil Nikols je stručnjak sa preko 30 godina međunarodnog iskustva i voditelj studija odnosa s javnošću i marketinga na “Bucks New University” u Velikoj Britaniji. Međunarodno iskustvo u marketing i PR-u stekao je radeći u Francuskoj, Indiji, Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.

Trenutno je angažovan kao savjetnik jednog od vodećih britanskih pravnih društava, te kao savjetnik za strategiju razvoja tri agencije za odnose s javnošću i jedne bliskoistočne vlade na području upravljanja ugledom.


Na Proaktivu, koji se ove godine održava od 23. do 25. maja na Kozari, govoriće o PR trendovima, promjenama koje se dešavaju u ovoj profesiji, a koje će sigurno uticati i na razvoj biznisa.


“Drago nam je da je jedan od predavača 9. Proaktiva Bil Nikols, svjetski priznati stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u strateškoj komunikaciji i upravljanju odnosima. Vjerujemo da će učesnicima biti zanimljivo da čuju u kojem pravcu se PR profesija razvija u svijetu, te u kojim oblastima se trebaju dodatno edukovati kako bi svoje sposobnosti unaprijedili i pripremili se na nove izazove. Pored svjetskih iskustava učesnici će imati priliku da slušaju najbolje PR stručnjake iz regije koji će kroz lične primjere govoriti o sopstvenim iskustvima, a sve u cilju da učesnici Proactive-a dobiju primjenjivo znanje koje će moći nakon konferencije koristiti u svakodnevnom radu”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije Prime Communications.


Na ovogodišnjem Proaktivu, koji organizuje agencija Prime Communications, predavaće dr Dejan Verčić, profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani, Brane Gruban, regionalni stručnjak sa preko 40 godina iskustva, Ivona Janjić, direktorka projekata u marketingu Agrokora, dr Bora Miljanović, generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović, vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač, te mnogi drugi.


Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na Proactive Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @Proactivno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS