• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno surfujte u centru Banjaluke!

Kompanija m:tel omogućila je Banjalučanima da potpuno besplatno koriste bežični internet na dvije lokacije u centru grada.

 Besplatno surfujte u centru Banjaluke! Izvor: MONDO

Svi prolaznici koji imaju laptop, mobilni telefon ili neki drugi uređaj koji podržava wi-fi konekciju već danas na lokacijama Trga Krajine i “parkića” mogu nesmetano da surfuju, provjere ili šalju e-poštu, druže se na nekim od društvenih mreža...

Pristup bežičnom internetu omogućen je pod nazivom „m:tel free wifi“, 24 časa dnevno, a riječ je o zajedničkom projektu kompanije m:tel, Turističke organizacije grada Banjaluka i Gradske uprave.

Svečanom otvaranju besplatnih internet zona u popularnom “parkiću” prisustvovali su gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, direktor Turističke organizacije grada Banjaluka Ostoja Barašin i v.d. izvršnog direktora m:tel-a za marketing i prodaju Slađana Babić.

“Kompanija m:tel prepoznala je potrebu savremenog društva da u svakom trenutku, gdje god se nalazili imamo pristup internetu. Od sada će građani Banjaluke, ali i slučajni posjetioci i turisti prilikom svakodnevne šetnje gradom imati mogućnost da dođu do informacija iz zemlje i svijeta koje ih interesuju, a broj korisnika m:tel besplatnog interneta je neograničen”, izjavila je Slađana Babić.



Direktor Turističke organizacije grada Banjaluka Ostoja Barašin je ocijenio da je ovim projektom Banjaluka približena većim evropskim gradovima u kojima već postoje besplatne bežične zone, a koje će svakako biti od koristi Banjalučanima, ali posjetiocima i turistima.

Gradonačelnik Banjaluke pohvalio je projekat zona sa besplatnim bežičnim internetom, i po završetku press konferencije i sam isprobao m:tel free wifi putem mobilnog telefona.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Obrad

Dobro je to, ako si u Banjaluci.A ne kao ja u Bjeljini.Neka se i u Bjeljini to uvede.

RECENZIJE

TIPS & TRICKS