• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na kafu sa direktorom Appla za 175.000 dolara

Ne znamo da li ste oduvijek željeli da popijete kafu sa Timom Kukom, ali sada to možete da uradite za tričavih 90.000 dolara.

 Na kafu sa direktorom Appla za 175.000 dolara Izvor: MONDO

Charity Buzz organizacija organizuje u humanitarne svrhe susret sa Timom Kukom u centrali Apple kompanije, uz kaficu, keksiće i osvježenje. Druženje tj. “sastanak na visokom nivou“ sa direktorom jedne od najmoćnijih kompanija trajaće između pola sata i sat vremena, tokom kojih će dva “dobitnika“ imati priliku da razgovaraju sa Kukom i pitaju ga šta god požele (pod uslovom da se odgovori ne kose sa strogom politikom zaštite informacija te kompanije).

Na portalu CB, koji će sav novac uplatiti za jednu od organizacija u Americi, početna cijena sastanaka sa Timom Kukom bila je 50.000 dolara. Trenutno je aktuelna ponuda od preko 175.000 dolara, a do sada je ponude poslalo preko 50 zainteresovanih. Dva “ponuđača“, koja ponude najveći iznos imaće priliku da se sretnu sa Timom Kukom.

Da li ćete vi biti jedan od dva srećnika? Ako vam je Robert de Niro veći frajer i nekoliko sati s njim je na aukciji, da znate... Kuk i De Niro "čekaju" na ponude još 19 dana.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS