• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta traži Ferari od antivirusa?

Pa, zaštitu – naravno! I najvećim (i najbržim) kompanijama treba pouzdana i sigurna antivirus zaštita.

 Šta traži Ferari od antivirusa?  Izvor: MONDO

U saradnji sa stručnjacima IT odjeljenja kompanije Ferrari, Kaspersky Lab je osmislio endpoint rješenje skrojeno tako da zadovolji specifične potrebe koje ima Ferrari.

Ovo rješenje je razvijeno nakon šest mjeseci rigoroznog testiranja usklađenosti i poređenja sa rješenjima drugih pružalaca usluga IT bezbjednosti. Endpoint rješenje će biti instalirano na oko 4.000 računara, a dalje instalacije će se odvijati u narednoj godini kako bi se pokrili svi uređaji kompanije Ferrari.

Projekat je jedinstven reper za industriju, s obzirom na to da Ferrari ima posebne potrebe u pogledu bezbjednosti. Antivirus i sigurnosna rješenja će biti instalirana ne samo na kancelarijskim računarima, nego i na računarima koja kontrolišu proizvodne linije, kao i na tablete i pametne telefone zaposlenih. Ferrari je nametnuo stroge zahtjeve u IT bezbjednosti, kako bi zaštitio proizvodni proces, i osigurao bezbjednost svojih vozača tokom trke.

Vitorio Boero, direktor komunikacija kompanije Ferrari, prokomentarisao je: "Pošto mi tragamo za savršenstvom u svim oblastima našeg poslovanja, odlučili smo da primijenimo isti princip i kada je u pitanju bezbjednosna situacija IT sistema kompanije Ferrari. Da biste zaštitili svoju osjetljivu intelektualnu svojinu imali smo potrebu za snažnim tehnološkim partnerom sa sveobuhvatnim, vrhunskm IT sigurnosnim rješenjima".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS