• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Android uskoro stiže i "seksi aplikacija"!

iOS korisnici već neko vrijeme uživaju u Vine aplikaciji, koju najčešće koriste za razmjenu “seksi“ sadržaja, a ona će uskoro biti dostupna za Android

 Na Android uskoro stiže i "seksi aplikacija"! Izvor: MONDO

Twitter je za iPad i druge iOS korisnike u januaru ove godine pokrenuo video tvitovanje, koje je za vrlo kratko vrijeme postalo izuzetno popularno. Ono se zasniva na kratkim .GIF animacijama, koje se konstantno ponavljaju, tako da izgledaju kao da nemaju kraj.

Uz video može da se ubaci i odgovarajuće dugačak zvučni zapis, koji se tokom gledanja može isključiti. Interfejs je vrlo sličan Instagramu, samo što se umjesto fotkanja koristi snimanje. Video prilog se kreira od više video snimaka, koji se na kraju montiraju u kontinuiranu cjelinu.

Vimeo je trenutno najpopularniji za razmjenu seksi sadržaja. Kako to izgleda možete pogledati OVDJE. Škakljivi sadržaji su krajem januara u tolikoj mjeri preplavili Twitter, da je kompanija Apple odlučila da povuče aplikaciju sa vidnih mjesta u okviru svoje AppStore prodavnice.

Sada je Vime, za portal The Verge, najavio da će se vrlo brzo pojaviti i na Android platformi - šta tek sada da očekujemo? ;)

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS