• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je App Builder i kako se pravi

WM App Builder je softver pomoću kojeg i bez programerskog znanja svako može da napravi aplikaciju za tri vodeće mobilne platforme.

 Šta je App Builder i kako se pravi Izvor: MONDO

Rješenja koja su primenjivana tokom izrade ovog softvera biće predstavljena u subotu na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

U okviru projekta "Kompanije studentima", a u sklopu tematske cjeline Mobile Tech Day, Wireless Media će 18. maja, u periodu od 15 do 17 časova održati predavanje na temu inovativnog alata pod nazivom WM App Builder.

App Builder je softver pomoću kojeg je svako može da napravi aplikaciju, bez potrebe da se prethodno ovlada programiranjem, a ono što ga izdvaja od drugih sličnih web alata je da istovremeno može da se kreira aplikacija koja podržava vodeće mobilne platforme: Android, iOS i WindowsPhone.

WM App Builder je proizvod kojim se ova srpska kompanija ponosi i koji je već dva puta predstavljen na prestižnom Svjetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni.

O ideji stvaranja WM App Bulidera, fazama po kojima je realizovan, teškoćama sa kojima su se sretali i rješenjima koja su primijenili tokom izrade softverskog rešenja koje nudi Wireless Media, u subotu od 15 časova, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu pričaće Nemanja Ristić, softverski inženjer i Stefan Tomašević, product manager kompanije.

Ukoliko želite da prisustvujete predavanju vaš dolazak potvrdite OVDJE.

Projekat "Kompanije studentima", koji se na Fakultetu organizacionih nauka realizuje od 17. do 19. maja, u djelo sprovodi Udruženje studenta FONIS. U okviru trodnevne konferencije planiran je serijal predavanja i radionica iz oblasti informacionih tehnologija sa ciljem da se predstavi rad domaćeg IT sektora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS