• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony o(t)kupio Angry Birds filmsko jato!

Kompanija Sony radiće distribuciju prvog Angry Birds filma, uz koji će Xperia korisnicima ponuditi i posebne verzije igre i poklona.

 Sony o(t)kupio Angry Birds filmsko jato! Izvor: MONDO

Nakon što je u martu premijerno prikazana prva epizoda animirane serije zasnovane na hit igri Angry Birds, proizvođač Rovio najavio je i snimanje dugometražnog filma o popularnim bijesnim pticama.

Riječ je o animiranom 3D ostvarenju koje bi u bioskope trebalo da stigne na ljeto 2016.
“Svaki filmski studio rado bi dodao Angry Birds na listu svojih projekata”, rekao je Majkl Linton, predsjednik kompanije Sony Pictures Entertainment, kojoj je povjerena distribucija filma. “Malo je naslova koji izazivaju takvu vrstu uzbuđenja”, naveo on je on.

Nakon što se igrica pokazala kao pun pogodak, jer do sada je preuzeta više od 1.7 milijardi puta, Rovio je krenuo u proizvodnju igračaka na temu “Angry Birds”, a zatim je izbacio i seriju licenciranih društvenih igara. Potom je uslijedio crtać, a sada i film.

Marketinška mašinerja kompanije Sony, koja stoji iza blokbastera Spajedermen i Džejms Bond, već je najavila prva iznenađenja za fanove igre, koja će biti predstavljena za nekoliko nedelja, kada produkcija filma počne.

Igra Angry Birds odavno je prevazišla okvire digitalne zabave, pa je nedavno preko nje jedna djevojka i zaprošena, uz nesebičnu pomoć Rovio kompanije.

(MONDO - agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS