• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka bude svjetlo u mraku bitke!

Ako si gejmer i treba ti dobra, brza i osvjetljena tastatura - imamo prijedlog za tebe!

 Neka bude svjetlo u mraku bitke! Izvor: MONDO

Genius KB-G265 tastatura osvjetljena je LED pozadinskim osvjetljenjem, što je čini posebno pogodnom za sve one igrače koji žele da se opuste uz najnovije borbene naslove u noćnim satima ili u LAN okruženjima. Plavo pozadinsko osvjetljenje, koje se može i isključiti, ne samo da olakšava snalaženje nego i lagano podiže adrenalin omogućavajući igraču da se lakše unese u virtuelni svijet.

Za one najzahtjevnije, tastatura podržava čak 20 anti-ghosting tastera, što znači da igrači ne moraju da brinu o tome da igra neće registrovati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tastature, a samim tim i odgovor igre na pritisnut taster, odvija se izuzetno brzo, zahvaljujući frekvenciji prenosa (report rate) od 1.000 Hz. To garantuje da će omiljena igra registrovati sve pritisnute tastere i reagovati na njih. Tastere za Windows je moguće isključiti kako ne bi smetali tokom igranja.

Uz tastaturu dolazi osam kapica za tastere srebrne boje, kojima je moguće posebno označiti tastere koji često koristimo i time ih učiniti vidljivijim, pogotovo u mraku.

Tastatura je opemljena i sa 8 programibilnih tastera koji se mogu podesiti da pokreću omiljene aplikacije, a tu su i dva USB priključka koja korisnicima omogućavaju da spoje dodatne uređaje, kakvi su miš ili slušalice, što će doprinijeti kreiranju potpunog igračkog užitka.

Kabl tastature moguće je pozicionirati tako da izlazi na lijevu ili desnu stranu, u zavisnosti od toga gdje vam je smješten računar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS