• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo za snobove: iPad, iPhone i S4 od zlata

Gedžeti, telefoni, računari i ostale IT sprave oduvijek su bile idealni statusni simboli. Vrijeme je da upoznate nekoliko novih...

 Samo za snobove: iPad, iPhone i S4 od zlata Izvor: MONDO

Iako ni zvanična verzija smartfona Galaxy S4 nije povoljna stigla je i “dopunjena” verzija izrađena od “kvalitetnijih materijala”. Kućište je presvučeno najfinijom pozlatom, koja je cijenu telefona podigla na preko 2.000 evra. Još skuplji modeli napravljeni su od platine, rozog i ružinog zlata, ali njihove cijene nisu još uvijek objavljene.

“Iznajmite” iPad za 1.500 evra!

U Dubaiju sve mora da sija punim sjajem, pa je tako hotel Burž Al Arab odlučio da svojim gostima stavi na uslugu tablet iPad od 24-karatnog zlata, vrijedan preko 8.000 evra!

Pored raznih aplikacija, luksuzni tablet, djelo britanske kompanije Gold&Co, nudi gostima “virtuelnog batlera”, dostupnog 24 časa. Kreirana je i posebna aplikacija koja omogućava klijentima da konsultuju jelovnik hotela, naruče jela, rezervišu limuzinu, kao i da dobiju razne druge usluge. Oni koji žele da se “poigraju” sa zlatnim tabletom, treba najprije da izdvoje 1.500 evra koliko košta najjeftinije noćenje u ovom hotelu.

Zlatni iPhone 5 i futrola od 200.000 evra!

Jedna londonska kompanija, Gold & Co. zadužena je da od običnih iPhone 5 telefona u obe kolorne verzije – crnoj i bijeloj – stvori novu, pozlaćenu verziju smartfona. Pomenuta kompanija naliva kućište iPhone 5 telefona najfinijim 24-karatnim i posebnim ružinim zlatom.

Za Gold & Co. iPhone 5 izrađen od ružinog, inače crvenijeg zlata od običnog, treba izdvojiti 5.000 dolara, dok je verzija od 24-karatnog zlata manje ekskluzivna , a samim time i košta manje – 4.600 dolara.

Ukoliko vam se iPhone 5 optočen zlatom čini kao savršen izbor – pravac Dubaji, jer se prodaje samo tamo. I požurite, jer je u prodaju pušteno samo 250 ovakvih modela i svaki je obeležen kodom i brojem proizvodnje - od 001 do 250.

Zanima vas futrola za 200.000 evra? Kliknite OVDJE i pogledajte je!

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS