• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google sprema veb konferenciju u Srbiji

Google sa najavljuje zvanično predstavljanje programa Google Engage za agencije u Srbiji, koji je osmišljen kao podrška veb profesionalcima u Srbiji.

 Google sprema veb konferenciju u Srbiji Izvor: MONDO

Agencije za oglašavanje, webmasteri, SEO i SEM eksperti i svi ostali koji pružaju web usluge klijentima, sada mogu da se prijave za učešće u programu i dobiju podršku kompanije Google. Učesnicima programa obezbjeđeni su besplatni treninzi i dodatni obrazovni resursi, profesionalni marketinški alati i materijali, promotivni kuponi i podrška koja im je potrebna kako bi njihovi klijenti imali što uspješnije onlajn kampanje.

“Kompanija Google je posvećena uspjehu digitalne ekonomije u Srbijii vjerujemo da je pružanje podrške kompanijama, da budu i onlajn i uspješne, osnova tog uspjeha. Smatramo da je važno podržavati dinamične lokalne kompanije koje su spremne da prošire svoje poslovanje na domaćem tržistu ali i one koje se žele oprobati na međunarodnom tržištu“, izjavio je direktor marketinga kompanije Google za Adriatik region, Andrej Kostomaj.

“Postoji veliki broj malih i srednjih kompanija u Srbiji koje će imati koristi od veće prepoznatljivosti na Internetu. Svjesni smo da će veliki broj njih angažovati spoljne saradnike i agencije koje bi kreirale i upravljale njihovim online prisustvom. Program Engage je način na koji Google lokalno podržava te agencije i osigurava im trening i podršku koja im je potrebna kako bi aktivnostima svojih klijenata osigurale veću vrijednost ali i stekle nove klijente“, zaključio je Andrej Kostomaj.

Program Google Engage za agencije zvanično će biti predstavljen u Beogradu, 6. juna 2013. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje će, na jednodnevnom seminaru, učestvovati nekoliko stotina ljudi iz čitave zemlje koji se bave uslugama digitalnog marketinga.

Prijavu popunite OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS