• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Česte krađe identiteta na društvenim mrežama!

Prošle godine glavne mete fišera, odnosno krađe indentiteta putem interneta, bile su društvene mreže, preko 24 odsto, saopšteno je iz kompanije.

 Česte krađe identiteta na društvenim mrežama! Izvor: MONDO

Prema podacima kompanije Kasperski Lab u prvoj polovini 2012. godine 80 odsto svih računara koji su izloženi riziku napadnuti su dok su bili spojeni na internet.

Iz Kaperskog kažu da je količina zlonamjernih aktivnosti na internet sajtovima društvenih mreža dramatično raste svake godine, pošto internet kriminalci nalaze nove načine da napadnu korisnike. "Kako bi odgovorila na ovaj rastući trend kompanija Kasperski Lab uložila je više napora kako bi povećala bezbjednost na internetu, tako što je napravila ponude u saradnji sa popularnim društvenim mrežama, kao što je LinkedIn”, poručili su iz poznate kompanije.

Kompanija Kasperski Lab objavila je da nudi besplatan bezbjednosni softver, koji je dostupan na stranicama LinkedIn Safety Centra, a koji pruža korisnicima pristupačan i bezbjedan način da se zaštite dok su povezani na internet.

LinkedIn Safety Center osmišljen je tako da obezbijedi alatke i znanje za više od 225 miliona korisnika LinkedIna, a sve u cilju zaštite njihovog identiteta i podataka na internetu.

Kao podrška ovoj inicijativi, kompanija Kasperski Lab nudi probni period korišćhenja “Kaspersky Internet Security 2013” od 90 dana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS