• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram uveo video snimke!

Sada uz slike sa svojim prijateljima možete da razmjenjujete i kratke video zapise, po ugledu na Twitter i njegovu Vine aplikaciju.

 Instagram uveo video snimke! Izvor: MONDO

Iako smo znali da će Facebook na svom događaju zakazanom za 20. jun predstaviti unaprijeđeni video servis za Instagram aplikaciju, zanimljivo je vidjeti, koliko je kompanija uložila kreativnosti i truda u nove opcije. Iako je usluga nastala po ugledu na Vine, Twitterov .GIF servis, video Instagramovanje je, ipak, kompletnije.

Dodato je 13 novih filtera za obradu video snimaka, ali i niz poboljšanja, koja se primjenjuju tokom samog snimanja, kako bi krajnji snimak bio što kvalitetniji. Trajanje video snimka ograničeno je na 15 sekundi, što je dvostruko više nego na Vine servisu, a način snimanja je ostavljen korisniku, koji može da snimi video iz jednog kadra ili da ga izbaci. Dodata je i mogućnost isijecanja neželjenih sekvenci iz videa, prije objavljivanja na mreži.

I dalje sadržaje sa Instagrama možete podijeliti na Facebooku, Twitteru, Forsquareu ili Tumblr mreži. Interfejs aplikacije ostaje isti, a nova opcija će biti dostupna za iOS i Android uređaje.

Video koji imate priliku da vidite kreirali su korisnici Instagrama, koji su nasumično izabrani, a koristili su novu opciju nekoliko dana, kao testeri novih mogućnosti. Kako vam se čini nova Instagram opcija?

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS