• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silver Reader – domaći, a najbolji RSS čitač

Tri programera iz Banjaluke osmislila su Silver Reader, brz, pregledan, besplatan RSS čitač pored koga vam Googleova verzija neće nedostajati.

 Silver Reader – domaći, a najbolji RSS čitač Izvor: MONDO

Odluka kompanije Google da ugasi čitač pomoću koga ste na jednom mjestu mogli da pratite sve vijesti izazvala je nevjericu korisnika širom svijeta.

Ukoliko je i vas ova odluka pogodila i poremetila vam radnu rutinu, imamo rješenje. Naime, trojica mladih ljudi iz Banjaluke napravila su odličnu alternative i nazvali je Silver Reader.

Silver Reader je projekat čiji je cilj da korisnicima ponudi kompetno rješenje za čitanje RSS novosti na internetu i mobilnim - tablet uređajima”, objašnjava za Mondo jedan od tvoraca Radenko Zec.

On kaže da je projekat nastao kao hobi aktivnost trojice programera iz Banjaluke.

“I ranije smo sarađivali na sličnom stvarima i sada možemo da ponudimo neke funkcionalnosti koje naša konkurencija ne može. Naš čitač je brz, siguran, jednostavan i lijep”, ističe Zec.

Prednosti Silver Readera u odnosu na konkurenciju su: brzina (trentna veb verzija je oko dva puta brža nego što je Google reader bio i čak 4 – 5 puta brža od većine konkurenata, a riječ je o brzini prikaza odn. renderovanja vijesti na stranici); postoji podrška za sigurnu HTTPS konekciju kroz cijelu aplikaciju, a ne samo pri logovanju, jednostavan i lijep korisnički interfejs, mogućnost kreiranja sopstvenih korisničkih naloga kao mogućnost logovanja preko Google i FB naloga, napredne funkcije (poput mogućnosti korišćenja desnog klika kroz cijelu aplikaciju i sl.).

Naravno, servis je besplatan i uvijek će imati besplatnu verziju.

Autori Silver Readera kažu da bi voljeli da čuju šta korisnici misle o njihovom djelu, kako bi na osnovu njihovih primjedbi i sugestija dalje razvijali cijelu priču.

"Nadamo se da ćemo dobiti što više povratnih informacija od korisnika, prilagoditi stvari željama i potrebama korisnika i na kraju dobiti servis koji će omogućiti jednostavno praćenje sadržaja na internetu i štediti vrijeme korisnika", istakao je Zec.

On naglašava da planiraju da dodatno poboljšaju i unaprijede postojeće veb rješenje čitača, da usavrše verziju čitača za mobilne i tablet uređaje, ali i da razviju aplikaciju za Android, IOS, Windows Phone, Windows 8 i RT aplikacije.

Isprobajte Silver Reader OVDJE!

(Vesna Kerkez, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS