• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmanji smartfon USB punjač

Dugačak je samo šest centimetara, napravljen od fleksibilnog silikona i može se kupiti u obliku za Apple i USB telefone.

 Najmanji smartfon USB punjač Izvor: MONDO

Slovačka firma preko jednog od startap programa prikuplja sredstva za pokretanje serijske proizvodnje ovog USB punjača, koji su nahvalili gotovo svi najveći svjetski IT portali. Punjač se za osam dolara može naručiti u iPhone 5 ili drugim iPhone verzijama, kao i u verziji za uređaje sa micro ili mini USB utičnicom.

CulCharge
su već sertifikovali Samsung, Sony, Huawei, Apple, Nokia, LG, BlackBerry i HTC. Kako je izrađen od izdržljivog, ali savitljivog silikona, USB punjač je moguće postaviti u položaj koji korisniku trenutno odgovara, a moguće ga je "zarotirati" i za 180 stepeni. Pogodan je za punjenje u kolima, u pokretu, preko laptopa držeći telefon u torbi sa računarom.

Moderno dizajnirani punjač koristi se i kao veza za razmjenu podataka između telefona i kompjutera, a ima i rupicu za kačenje alke, kako bi se mogao nositi sa ključevima na privjesku ili zakačen za neko drugo mjesto.

Ukoliko želite da date svoj doprinos razvoju novog tipa punjača, kao i da među prvima dobijete ovaj gedžet, posetite OVU stranicu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS