• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smartfon "otporan na djecu"

Čuli smo da je vodootporan i da mu prašina ili po koji pad ne mogu ništa, ali nova "funkcija" ovog smartfona prilično nas je iznenadila.

 Smartfon "otporan na djecu" Izvor: MONDO

Samsung je svoj novi pametni telefon napravio da bolje služi - roditeljima!

Prema riječima Luka Mansfilda, evropskog direktora Samsungovog tima za inovacije, kompanija je tokom kreiranja modela Galaxy S4 Active na umu imala upravo roditelje.

"Znamo da roditelji djeci vole da pokazuju različite sadržaje preko svojih telefona. Tokom istraživanja obišli smo mnogo domova u kojima su nam pokazali prava "groblja" uništenih telefona".

Samsung Galaxy S4 Active, prema riječima Mansfilda slobodno možete dati djetetu da ga drži ili da se s njime igra, jer njegova konstrukcija i ojačanja omogućavaju mu da bude izložen prljavštini, blatu ili prašini, da izdrži pad, udarac ili polivanje vodom. Samsung Galaxy S4 se čak može ubaciti u WC šolju, kadu ili vodu, jer može da izdrži potapanje u tečnost u trajanju do 30 minuta.

Ipak, prema istraživanju londonskog Tajmsa garancija proizvođača, koja je važeća u Velikoj Britaniji ne pokriva nabrojana oštećenja, sem ukoliko su ona nastala u trenucima kada je telefon bio potpuno zaptiven, odnosno kada su svi konektori i ulazi adekvatno zatvoreni. Ovo je potvrdio i britanski Dejli Mejk, koji navodi da telefon koji košta 480 funti i prodaje se kao vodootporan, ipak, ima "prilično ograničenu" garanciju.

(Marko Čavić,MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS