• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vini Pu i družina stigli na iPhone i iPad

Priče o medvjediću koji se zove Vini Pu, autora A. A. Milna i E. H. Šeparda digitalizovane, ilustrovane i dostupne u vidu aplikacije za iPad i iPhone.

 Vini Pu i družina stigli na iPhone i iPad Izvor: MONDO

Priče možete sami da čitate, ili da slušate kako ih čita glumac Rufus Džons. Osim u zanimljivim avanturama, aplikacija za iPad nudi, prvi put do sada, i uživanje u Šepardovim ilustracijama iz dvadesetih godina prošlog vijeka.

Izdavač Egmont navodi da, iako su priče o simpatičnom medvjediću popularne generacijama, današnja djeca naprosto moraju aktivno da učestvuju u pričama zbog sve kraćeg opsega pažnje.

"Ako se djeca odmah ne uključe u priču prebaciće se na sljedeću aplikaciju, zbog toga smo priče dočarali ilustracijama, ali i atentičnim zvukovima likova koji se kreću", kažu autori.

Miln i njegov sin Kristofer Robin, koji je i glavni lik u knjigama o Puu, biće teme predstojećeg filma "Goodbye Christopher Robin", čije snimanje počinje kasnije ove godine.

Aplikacija za iPhone i iPad je besplatna i dostupna je u Apple prodavnici sftvera, a planirane su i besplatne dopune novim pričama i ilustracijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS