• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YouTube dobio konkurenciju: MixBit

Jedan od trojice osnivača YouTube sajta, Čad Hurlej, najvio je da je novi video portal MixBit i zvanično pokrenut. Isprobajte ga i vi!

 YouTube dobio konkurenciju: MixBit Izvor: MONDO

Osnivač YouTuba, a sada MixBit sajta je početkom marta, na jednoj od Internet konferencija najavio novi video servis, koji će korisnicima, između ostalog, omogućiti da zajednički kreiraju video sadržaje.

MixBit korisnici mogu da snimaju sadržaje u trajanju od samo jedne sekunde, pa sve do jednog sata i da kombinuju svoje i video snimke koje su objavili drugi korisnici.

Video snimci koje korisnik prebacuje na MixBit sjeckaju se u klipove u trajanju do 16 sekundi, svaka taj klip je obilježen drugom bojom, a povezani su u kontinualnu cjelinu, koja može da sadrži najviše 256 klipova.

Ovakav način snimanja omogućava korisnicima da lakše montiraju nove sadržaje od već postojećih video snimaka. Korisnik može da iskombinuje bilo koji video već dostupan na MixBitu sa svojim videom ili uopšte ne mora da snima svoj video, nego da napravi kolaž od videa koji su već na sajtu.

Video snimci se nakon montaže i objave ne MixBitu i dalje čuvaju u cjelinama od po 16 sekundi, zbog lakšeg naknadnog mijenjanja, ako se za time ukaže potreba, ali se to ne primjećuje i video teče kao da je snimljen ucijelo.

MixBit je dostupan na vebu i kroz iOS aplikaciju, a uskoto bi trebalo da se objavi i Android aplikacija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS