• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogrešno ste razumjeli, kaže Google za GMail

U reakciji na novinske navode da korisnici ne mogu imati privatnost u GMailu, Google kaže da su mediji sve pogrešno prenijeli!

 Pogrešno ste razumjeli, kaže Google za GMail Izvor: MONDO

U reakciji nakon curenja povjerljivih dokumenata, koji navode da korisnici ne mogu imati privatnost u GMailu, Google kaže da su mediji sve pogrešno prenijeli!

U reakciji nakon curenja povjerljivih dokumenata, koji navode da korisnici ne mogu imati privatnost u GMailu, Google kaže da su mediji sve pogrešno prenijeli!

Kompanija Google je u zvaničnoj izjavi za portal Mashable navela da su pojedini dijelovi njegovog obrazloženja sudu, u postpuku koji se protiv američke kompanije vodi već neko vrijeme, iskinuti iz konteksta i da navodi Consumer Watchdoga jednostavno nemaju osnova.

Internet portali Gizmodo, The Next Web, Mashable, Wall Street Journal, Daily Mail i mnogi drugi svjetski mediji izvjestili su 14. avgusta o tome kako se privatnost korisnika GMaila ne može očekivati, pozivajući se na procurila dokumenta, do kojih je došao Consumer Watchdog.

Ipak, Google za Mashable kaže: "Privatnost naših korisnika shvatamo izuzetno ozbiljno, pa nedavni navodi koji tvrde suprotno jednostavno nisu tačni! Integrisali smo najmodernije tehnologije za zaštitu privatnosti i povećanje bezbjednosti korisnika u GMail servis i bez obzira na to ko korisniku GMaila šalje mejl te se tehnologije koriste".

Eto, kome sada vjerovati? ...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS