• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su najvažnije funkcije Windowsa 8.1

SkyDrive za dijeljenje fajlova i stalan Skype kontakt sa prijateljima.

 Ovo su najvažnije funkcije Windowsa 8.1 Izvor: MONDO

Kompanija Microsoft je na svom Windows Expierience blogu, objavila kako izgleda njena vizija proširene baze aplikacija i servisa koji će biti integrisani u Windows 8.1.

Slijedeći svoje opredjeljenje da korisnicima pruži jedinstveno iskustvo bez obzira na uređaj sa kojeg koriste Windows operativni sistem, kompanija Microsoft je unaprijedila i u Windows 8.1 integrisala više od 20 novih aplikacija i servisa, uključujući i Internet Explorer, Bing, SkyDrive i Skype.

Kako je na blogu opisao Rajan Gevin, direktor odjeljenja zaduženog za aplikacije i servise u kompaniji Microsoft, mogućnost izražavanja sopstvenih ideja i potreba, obavljanje posla na najbolji mogući način i "ozbiljna" zabava predstavljaju sve ono što korisnici svakodnevno rade uz obaveznu komunikaciju sa drugima.

Jedna od najboljih potvrda novog pristupa predstavlja SkyDrive čije su nove performanse mnogi već nazvali tajnim sastojkom koji iz korjena mijenja stvari po pitanju pristupa podacima na Cloudu u offline režimu.

Vođeni podatkom da više od 300 miliona ljudi koristi Skype za lični kontakt i dijeljenje velikih i malih trenutaka putem poruka, odnosno audio i video poziva, u Microsoftu su se odlučili da ovu aplikaciju integrišu u startni meni i tako svaki Windows uređaj učine najboljim alatom za ostajanje u kontaktu.

U narednih nekoliko mjeseci, kompanija Microsoft će predstaviti još informacija o novinama koje stižu sa Windows 8.1 nadogradnjom za operativni sistem Windows 8. Do 18. oktobra, kada će korisnici moći da iz Windows Stora besplatno preuzmu Windows 8.1 , svi zainteresovani već sada mogu da iz prve ruke osjete neke od unapređenih aplikacija i servisa preuzimanjem Windows 8.1 Preview verzije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS