• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska firma "ukrala" šeficu Facebooku!

Nordeus, tvorac Top Eleven igre i jedna od najbrže rastućih evropskih "social gaming" kompanija, ima novu šeficu, koja je radila u Facebooku!

 Srpska firma "ukrala" šeficu Facebooku! Izvor: MONDO

Najpoznatija evropska kompanija koja se bavi proizvodnjom igara za društvene mreže i "social gaming", Nordeus, početkom avgusta predstavila je novu šeficu predstavništva u Dablinu, u Irskoj.

Keri Pauer, nekada zaposlena u Googlu i Facebooku, biće zadužena za upravljanje evropskim predstavništvom, koje je otvoreno u julu 2013. Evo šta je ona izjavila povodom imenovanja za šeficu Nodeusa: "Velika mi je čast što ću biti dio ovog talentovanog i dinamičnog tima. Nordeus brzo napreduje, a u pozadini uspjeha kompanije je tijesno povezana, pametna i zabavna grupa ljudi. Irska oduševljava sjajnim talentima, a ovo je uzbudljiv period kako za Nordeus, tako i za ljude u ovoj zemlji".

Keri je prije dolaska u Nordeus, takođe, u Irskoj vodila Facebookovo odjeljenje za razvoj poslovanja, a u Googlu je, u Njujorku, obavljala poslove vođenja i razvoja IT odjeljenja.

U Nordeusu će Keri biti zadužena za unapređenje poslovanja, nadgledaće najvažnije operativne odluke i biće zadužena za komunikaciju sa korisnicima.

Nordeusova Top eleven igra danas je najpopularnija sportska onlajn igra na Facebooku, koju dnevno preko interneta i mobilnih telefona igra više od dva miliona ljudi. Igru možete da igrate ili pogledate na OVOM linku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS