• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BL Genie - Banjaluka na vašem dlanu

Turistički vodič kroz Banjaluku, besplatna Android aplikacija namijenjena je svim korisnicima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u ovom gradu.

 BL Genie - Banjaluka na vašem dlanu Izvor: MONDO

Banjaluka je dobila online turistički vodič u vidu besplatne Android aplikacije BL Genie, koji će svim posjetiocima najvećeg grada Republike Srpske omogućiti da budu utoku sa dešavanjima u gradu na Vrbasu.

Ono što je najvažnije, BL Genie je potpuno besplatan. Sve što vam je potrebno za njegovo funkcionisanje je instalacija, nakon koje se može koristiti "oflajn". U aplikaciji se mogu pronaći informacije o 1.300 ugostiteljskih objekata u Banjaluci (kafići, restorani, smještaji...), zatim podaci o istorijskim spomenicima, kulturnim i sportskim dešavanjima...



Vladimir Branković i Ljubiša Gornik idejni su tvorci aplikacije BL Genie. Na današnjoj promociji upoznali su prisutne sa mogućnostima BL Genia.

"Kolega i ja spontano smo došli na ideju da napravimo modernu aplikaciju, koja će biti u rangu nekih drugih aplikacija iz regiona, kako bi Banjaluku predstavili u najboljem svjetlu. Mislili smo da će to biti lagan posao, da ćemo sve završiti za mjesec dana. Međutim, ispostavilo se da je to mnogo kompleksniji zadatak, na kojem smo radili protekla četiri mjeseca", rekao je Branković.



Jedna od najvažnijih opcija aplikacije je mogućnost komentarisanja i ocjenjivanja objekata i usluga.

"Nadamo se da će ta opcija omogućiti da se podigne nivo usluga u našem gradu. Aplikacija posjeduje veliki broj informacija iz raznih oblasti, koje su namijenjene ne samo turistima, nego i samim građanima i svim posjetiocima Banjaluke. Dakle, ona je svugdje prisutna i svima potrebna. Komentari su za sada pozitivni. Za tri, četiri dana, koliko je aplikacija dostupna, imamo oko 200 preuzimanja, tako da smo uvjereni da će ih nakon današnje prezentacije biti još više", naglasio je Branković i dodao da se nada kako će sami komentari i ocjene aplikacije pokazati koliko su tvorci BL Genia uspjeli u onome što su zamislili.

Aplikacija je besplatna za sve uređaje sa Android operativnim sistemom. Dostupna je svim korisnicima "pametnih" telefona i tablet uređaja na zvaničnom sajtu www.blgenie.com ili Android Marketu (Google Play).

Pogledajte PROMO VIDEO.

(B. Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS