• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko su samo kul nove 3-u-1 Walkman sluške!

Sony je predstavio jedinstveni Walkman uređaj koji objedinjuje digitalni plejer, slušalice i surround sistem.

 Koliko su samo kul nove 3-u-1 Walkman sluške! Izvor: MONDO

Bilo da ste u šetnji parkom, na putu do škole, faksa ili vozite skejtbord sa društvom, sada možete da slušate muziku na svoj način. Novi Walkman serije WH predstavlja 3-u-1 sistem, nudeći digitalni plejer, slušalice i zvučnike u jednom uređaju!

Zahvaljujući modernom dizajnu bez kablova, moći ćete slobodno da se krećete, čak i u ritmu melodije, ako vam to nije frka. Jednim dodirom na ugrađene zvučnike, svoje omiljene pjesme možete da podijelite sa svima u okruženju uz pravi surround zvuk ili možete da se u potpunosti opustite uz čist zvuk na slušalicama, samo za sebe.

Bez obzira na način na koji koristitite Walkman, sjajan kvalitet zvuka je zagarantovan. Dva nova modela, NWZ-WH505 i NWZ-WH303, omogućavaju da jasno čujete svaku notu omiljenih MP3 pesama, zahvaljujući moćnom drajveru ugrađenom u slušalice. Možete da birate između dinamičnog i naglašenog basa i jasnih i neprekidnih srednjih ili visokih vokala - šta god vam više odgovara.

Kada želite da slušate muziku napolju, a da pritom i dalje čujete šta se dešava oko vas, dovoljno je da vaš Walkman stavite oko vrata i aktivirate surround zvučnike samo jednim dodirom. Naravno, tu je i jedinstveni način slušanja glasne muzike, putem xLOUD i VPT for Speakers tehnologije, koje Sony ugrađuje i na svoje najbolje mobine telefone (Xperia Z, Z Ultra, Z1).

Uz autonomiju baterije, koja omogućava slušanje muzike do 20 sati i ugrađenu memoriju od 16 GB na modelu WH505, cijeli dan ćete moći da uživate u muzici. Povezivanjem sa pametnim telefonom ili tabletom, vaš novi Walkman možete da koristite i kao slušalice.

Prema nezvaničnim informacijama, slabiji model sa manje memorije (4 GB), WH303, biće dostupan po cijeni od 120 evra, dok će model WH505 koštati 200 evra.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS