• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video igra za tri dana "zaradila" milijardu!

GTA V je najskuplja igra ikada napravljena, ali je i igra, koja je zaradila milijardu dolara za samo tri dana!

 Video igra za tri dana "zaradila" milijardu! Izvor: MONDO

Produkcija igre, na kojoj je radilo više od 300 ljudi koštala je Rockstar oko 265 miliona dolara, što je više nego što se ulaže u filmske blokbaster hitove!

Prema zvaničnim izvještajima igra je već zaradila 800 miliona dolara, a do kraja godine preskočiće cifru od magičnih milijardu dolara zarade samo od prodaje za Xbox i PS! Ono što pomenutu cifru od 800 miliona zarade čini još fascinantnijom jeste činjenica da se GTA V još uvijek ne prodaje u Japanu i Brazilu, na tržištima, za koja se očekuje prava "erupcija" GTA V popularnosti.

Ove brojke GTA V čine najprofitabilnijom igrom ikada napravljenom, a sudeći prema prodaji, koja će do kraja godine premašiti 25 miliona kopija, biće to i najprodavanija igra ikada.



Što se kvaliteta tiče, GTA V je oborio s nogu sve koji su ga igrali. IGN je samo jedan od uglednih gejmerskih internet portala, koji je igri dao ocjenu 10, uz napomenu da je to pravo remek-djelo modernog i gejminga uopšte.

GTA V se trenutno može kupiti u verziji za Xbox 360 i PlayStation 3, a u planu je i next-gen verzija za PS4 i Xbox One. Da li ćemo zavrtjeti GTA V i na PC-ju juš uvijek se ne zna pouzdano, ali indicije postoje...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS