• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YouTube: Novi komentari u Google+ stilu!

Nakon redizajna kompletnog interfejsa i novog logotipa, YouTube je uveo novi izgled komentara, koji su integrisani sa i imaju funkcije Google Plusa.

 YouTube: Novi komentari u Google+ stilu! Izvor: MONDO

YouTube komentari od 24. septembra će, u fazama, biti integrisani sa Google+ komentarima, a sem toga izgledaće poput njih, koristiće se na isti način i iza njih će stajati isti sistem, koji stoji iza Google Plusa.

Video sajt će najpopularnije komentare staviti na vrh liste, odmah ispod video snimaka, a preko svojih Google+ profila direktno (i bezbjedno) će svojim fanovima moći da se obrate najveće svjetske face. Na taj način Google nastoji da popularizuje Google+ mrežu, ali i da angažuje velike zvijezde, koje inače imaju Google+ ali ga ne koriste koliko i Twitter ili Facebook, da češće komuniciraju sa obožavaocima i putem ove društvene mreže.

Korisnici će na komentare odgovarati javno ili privatno, kada odgovor vidi samo autor videa ili komentara na koji se odgovara, a omogućeno je i moderisanje komentara. To znači da će korisnik moći da odobri ili zabrani komentar, blokira određene riječi ili omogući da komentar bude vidljiv samo određenim profilima i korisnicima.

Implementacija novih Google+ komentara u YouTube počela je 24. septembra, a svim korisnicima biće aktivirana do kraja 2013. godine.

(MONDO, foto: MONDO portal)

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

stefan gavric

facebook ju hu

stefan gavric

facebook jee 100 posto bolji od twitera koji je na 20 posto

RECENZIJE

TIPS & TRICKS