• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram uvodi reklame

Na svom blogu Instagram je objavio da će se reklame plasirati svim korisnicima, prvo u Americi, u narednih nekoliko mjeseci.

 Instagram uvodi reklame Izvor: MONDO

Photo Feed, odnosno mjesto na kojem gledate slike svojih prijatelja na Instagramu uskoro će imati reklame. Na blogu aplikacije navodi se da će to biti "prelijepo dizajnirane foto i video reklame brendova koji već koriste Instagram", a da će "iskustvo pregledanja tih sadržaja biti istvjetno onome koje imamo prilikom gledanja svih sjajnih reklama u omiljenim magazinima".

Prema rečima Instagram ekipe ovo je samo unaprijeđenje servisa, jer će biti objavljene samo one reklame, koje vizuelno i sadržajem budu dovoljno dobre za korisnike.

S druge strane, korisnici su mahom nezadovoljni i prijete napuštanjem Instagrama, jer od reklama više nemaju gdje da se sklone. Nedavno je i GMail za Android najavio reklame, kao što je to učinio i Pinterest i još nekoliko popularnih servisa i društvenih mreža.

Reklame će se prvo pojaviti u Americi i pratiće se njihov uticaj na Instagramere, pa će nakon te krenuti sa objavljivanjem i u drugim zemljama.

Dakle, imamo još koju nedjelju mira...

(Marko Čavić, MONDO, foto: Instagram Press Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS