• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype: Stigle reklame i kvalitetniji pozivi

Četiri puta veća rezolucija videa, bolji frejmrejt, poboljšan kvalitet zvuka i nešto što nije navedeno u saopštenju - stigle reklame

 Skype: Stigle reklame i kvalitetniji pozivi Izvor: MONDO

Četiri puta veća rezolucija videa, makar tako u Skypu tvrde, bolji frejmrejt, kvalitetnija tablet aplikacija, poboljšan kvalitet zvuka i nešto što nije navedeno u saopštenju - stigle reklame! 

Skype je u saopštenju naveo da korisnici Android aplikacije na tablet uređajima mogu da počnu da se raduju, jer su dobili sve ono što imaju desktop korisnici i veliki dio onoga u čemu već uživaju smartfon korisnici.

Skype tako sada ima bolju rezoluciju video poziva, kvalitetniji audio signal, rad je ispeglan pa se aplikacija koristi brže i prirodnije, a poboljšana je i TalkBack funkcija.

Reklame su sada sastavni dio Skype aplikacije za Android, ali je to Microsoft "zaboravio" da spomene u saopštenju, pa smo tu informaciju pronašli u change log informacijama, prilikom instaliranja aplikacije. Reklame još uvijek nismo videli, iako novu verziju kristimo nekoliko dana, ali očekujemo ih svakog momenta.

Da bismo se riješili reklama potrebno je da kupimo Skype kredit, prebacimo nalog u Premium segment ili aktiviramo Skype pretplatu.

Dakle, što smo uživali u "čistom" Skypu, uživali smo, jer baba je stigla da naplati i njega ;) Nema ništa za "dž", očigledno...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS