• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HP računar sa zglobom i Beats zvučnicima

HP predstavlja ENVY Recline sve-u-jednom seriju računara, koja nudi, pored klasičnog i upravljanje dodirom, poput tableta ili smartfona.

 HP računar sa zglobom i Beats zvučnicima Izvor: MONDO

Inovativnim dizajnom, novi HP sve-u-jednom računari omogućavaju korisnicima da pomjeraju uređaj po visini i po dubini, čineći interakciju jednostavnijom i udobnijom. Na taj način korisnik može baš po svojoj mjeri da podesi računar i postavi ga u bilo koji položaj.

HP ENVY Recline23 i Recline27 TouchSmart sve-u-jednom računari, zasad su najnapredniji HP uređaji na dodir, pa imaju ekran osjetljiv na istovremeni dodir sa deset prstiju, kao i podesivi dizajn, koji omogućava još komfornije iskustvo i veću kontrolu nego ranije.



Istraživanje koje je sproveo HP otkriva da gotovo svi korisnici ekrana osjetljivih na dodir vole da im ekran bude blizu i u najnižem položaju prilikom rukovanja uređajem. HP ENVY Recline serija ispunjava potrebe korisnika IPS ekranom visoke rezolucije. Zglob omogućava da se donji dio ekrana namjesti praktično ispod stola i bliže krilu i tako bude u prirodnom položaju za navigaciju dodirom, a može da se postavi i uspravno, za klasičnu upotrebu i gledanje filmova.

HP ENVY Recline23 i Recline27 TouchSmart sve-u-jednom uređaji opremljeni su četvrtom generacijom Intel Core i-serijom procesora i nVidia "diskretnom" grafikom, koji pomažu korisnicima u obavljanju najzahtjevnijih poslova. Recline27 takođe sadrži Near Field Communication (NFC) tehnologiju, koja pruža korisnicima mogućnost da samo jednim dodirom dijele fotografije, kontakte i linkove, priključe slušalice, štampače ili neku drugu dodatnu opremu.

Ako sve to nije dovoljno: Crveni ENVY!
Dodatno, HP nudi novi sve-u-jednom računar smjelog dizajna, sa vrhunskim zvukom za zabavu i muzičke entuzijaste.

HP ENVY Recline23TouchSmart Beats Edition uređaj karakterišu crveni i crni kolorit i Beats Audio dual zvučnici, za bogat zvuk i puno audio iskustvo i na spikerfonu.

Cijene i dostupnost
HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One računar i je dostupan sa početnom cijenom od oko 1.099 eura, dok će Beats Edition računar po istoj cijeni stići do kraja oktobra.

HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC košta oko 1.299 eura.

(MONDO, foto: HP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS