• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktorka Barberija otišla u Apple!

Modna direktorka jedne od najpoznatijih "luksuznih" kompanija prelazi u Apple da im pomogne oko organizacije i planiranja. Makar tako oni kažu...

 Direktorka Barberija otišla u Apple! Izvor: MONDO

Britanska luksuzna modna kuća Barberi saopštila je i zvanično da će njena dugogodišnja izvršna direktorka Anđela Erends naredne godine napustiti tu funkciju i preći u američku elektronsku kompaniju Apple.

Nju će zamijeniti aktuelni kreativni direktor kompanije Kristofer Bejli, koji će zadržati svoju postojeću poziciju i postati novi izvršni direktor Barberija. "Ovakve vijesti dolaze poslije skoro jedne decenije u kojoj su Anđela, Kristofer i tim kompanije transformisali Barberi u vodeći svjetski luksuzni brend", navedeno je u saopštenju kompanije.

Anđela Erends u Apple kompaniji će voditi sektor onlajn prodaje i svjetski Apple Store lanac, ali i donositi strateške odluke, praviti plan razvoja i proširenja. Na tom radnom mjestu biće od proljeća 2014. godine.

Nova direktorka kompanije Apple tom prilikom je rekla: "Počastvovana sam što sam dobila poziv kompanije Apple i time što ću im se pridružiti na radnom mjestu posebno napravljenom za mene".

Šta li će biti prva odluka nove direktorke saznaćemo vjerovatno na jesen sljedeće godine, kada će biti najavljeni neki novi iPhone uređaji i iPad tableti.

(MONDO, Foto: Burberry)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS