• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook ponovo radi!

Nakon što na Facebooku nekoliko sati nismo mogli da objavljujemo statuse, kačimo fotke i lajkujemo, društvena mreža se oporavila.

 Facebook ponovo radi! Izvor: MONDO

Stiglo i zvanično saopštenje.

Facebook u ponedjeljak nekoliko sati nije radio u cijelom svijetu, tokom kojih korisnicima, sem četa, ostale opcije nisu funkcionisale, ali je mreža sada ponovo "u brzini".

Facebook je povodom ove situacije izdao sljedeće saopštenje: "Ranije danas, usljed redovnog održavanja i unapređenja sistema primijetili smo problem koji je spriječavao pojedine korisnike da koriste sve servise na društvenoj mreži. Sve smo riješili vrlo brzo i Facebook je sada 100 odsto spreman za rad. Izvinjavamo se svima zbog nastalih neprijatnosti".

Dakle, vratite se na Fejs, sada sve radi kao i ranije.

Facebook nije radio u cijelom svijetu najmanje tri sata!

Korisnike najpopularnije društvene mreže neprijatno je iznenadilo to što od ponedjeljka ujutro nisu mogli ništa da urade na svojim profilima, uključujući pisanje statusa, objavljivanje fotografija i lajkovanje.

Nakon pokušaja unosa nekog od pomenutih sadržaja stizalo je obavještenje: "Postoji problem sa apdejtovanjem, pokušajte ponovo za koji minut".

Nije baš da je cijeli Facebook bio "pukao" ili da je bio "srušen", određene opcije su i dalje radile, poput četa, ali za korisnike žedne Facebooka to svakako nije bilo dovoljno i vladala je prava panika na Twitteru (kakva ironija, zar ne?!).

Jedan od servisa za provjeru dostupnosti najpopularnijih sajtova potvrdio je da je Facebook bio nedostupan, oznakom, koja nije izlazila iz crvene zone nekoliko sati.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

korisnik 712

super sto ponovo radi

RECENZIJE

TIPS & TRICKS