• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sklopi-rasklopi računar iz HP kuhinje

Oslobađanjem magnetne šarke, korisnici mogu da se ”kreću“ između tableta i notebook računara, koji su praktično jedan uređaj.

  Sklopi-rasklopi računar iz HP kuhinje Izvor: MONDO

HP Split x2 je prilagodljivi, dva-u-jednom odvojivi računar koji kombinuje snagu i prenosivost sa Microsoft Windows 8 operativnim sistemom i snažnom trećom generacijom Intel Core familije procesora. Korisnici sada mogu da uživaju u visokim performansama prenosivog računara pogodnog za praktično svaki zadatak, koji može da postane i tablet veličine 33 cm (13-inča), pružajući mogućnost zabave, igranja igara, gledanja filmova/videa i još mnogo toga.

Bez obzira da li se koristi kao notebuk ili kao tablet, živopisan HD ekran osjetljiv na dodir dijagonale 33.8 cm (13.3 inča) olakšava pregledanje i dijeljenje sadržaja, igranje video igara sa prijateljima i porodicom ili uživanje u muzici visokog kvaliteta, uz Beats Audio tehnologiju. Opcioni hard disk u bazi proširuje kapacitet za skladištenje podataka, dok dvostruka baterija omogućava korisnicima visoku mobilnost (u uređaju i tastaturi).

HP Split x2 je presvučen mekanim slojem koji obezbjeđuje udobnije držanje i manje otisaka prstiju. Ovaj hibridni uređaj, takođe nudi i TrueVision Full HD prednja veb kamera od dva megapiksela i HP ImagePad za preciznu navigaciju sa više prstiju.

Cijena još uvijek nije najavljena.

(MONDO, foto: HP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS