• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saut Park igra odložena za 2014! (V)

Radovali smo se, ali moraćemo da se strpimo još nekoliko mjeseci. Ipak, tu je novi video. Čisto, da ne budu samo loše vijesti...

 Saut Park igra odložena za 2014! (V) Izvor: MONDO

Kada su nakon bankrota THQ firme iz Ubisofta preuzeli igru mislili su da je skoro, pa završena, ali - prevarili su se! I to gadno, rekli bismo...

"Samo tri nedjelje nakon što smo dobili prava na Saut Park igru, shvatili smo da moramo da napravimo drastične izmjene kako bismo isporučili naslov u kojem će svi uživati. Nakon neophodnih izmjena došli smo do trenutka u kojem smo sada i praktično nismo mogli da se zaustavimo, čak i po cijenu da to znači propuštanje decembra, kao roka za izlazak igre", rekao je Lorent Detok, predsjednik Ubisofta za Sjevernu Ameriku.

Da podsjetimo. Igru pod naslovom "South Park: The Stick of Truth" preuzeo je Ubisoft i ona bi trebalo da udahne novi život i svježinu u seriju, koja se emituje već 17 sezona. Obožavaoci još uvijek pamte epizodu sa "World of Warcraft" temom, koja je mnogima jedna od omiljenih Saut Park epizoda ikada.

Dakle, čekamo proljeće 2014, odnosno 4. mart, za kada je igra odložena. U to vrijeme bi trebalo da stigne i GTA V za PC. Video.

(Marko Čavić, MONDO, Foto: ScreenShot/YouTube)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS