• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže Android na preklop vrhunskog hardvera

Samsung u saradnji sa China Telecomom za jednu od humanitarnih akcija u toj zemlji spremio je novi Android na preklop sa odličnim specifikacijama.

 Stiže Android na preklop vrhunskog hardvera Izvor: MONDO

Nakon modela Galaxy Gold, Samsung je prvo za Kinu spremio novi Android na preklop, u okviru akcije "Heart of the World", a prema specifikacijama to je najbrži preklopni telefon ikada napravljen.

Radi sa Snapdragon 800 čipsetom, uz četvorojezgarni procesor brzine 2.3 GHz, 2 GB RAM radne i 32 GB interne memorije sa microSD proširenjem. Pozadinska kamera je rezolucije 13 MPx, prednja ima 2 MPx (obe Full HD video zapis), a od povezivanja na raspolaganju su Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, microUSB i audio konektor. Baterija ima 1.900 mAh, a radiće pod Androidom Jelly Bean, verzije 4.3.

Što se displeja tiče, neće biti baš vrhunski, jer je u pitanju 3.7-inčni, 800 x 480 piksela displej, ali sa Super AMOLED tehnologijom, na obje strane preklopa. To znači da je telefon upotrebljiv i u otvorenom i u zatvorenom položaju. Telefon je težak nešto ispod 174 grama i proizvodi se u srebrnoj i zlatnoj boji.

Cijena u Kini, što zbog akcije, što zbog kompleksnijeg procesa proizvodnje iznosi oko 1.650 dolara, a u Evropi i ostatku sveta očekuje se u doglednom periodu, po, ipak, nižoj cijeni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS