• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alat za efikasan biznis na Facebooku

Imati Facebook stranicu koja reklamira proizvod apsolutno je nedovoljno da bi ona postala popularna i vidljiva milionima korisnika širom svIJeta.

 Alat za efikasan biznis na Facebooku Izvor: MONDO

Domaća kompanija Social Media Hub d.o.o razvila je zanimljiv proizvod pod nazivom ManageFB. Radi se o softveru koji sa svojim skupom alata pretenduje da postane ultimativni dashboard za administriranje Facebook stranica, a nudi daleko lakše, jednostavnije i bolje upravljanje poslovnim FB stranicama.

Ono što će posebno obradovati manje vješte korisnike: svega tri klika je dovoljno da se aplikacija doda željenoj biznis stranici, nakon čega su na raspolaganju brojni šabloni za online prodavnice, kupone sa popustima (koji vode potencijalnog kupca sa interneta u radnju), raznorazna takmičenja i prezentovanja proizvoda, ali i mnoštvo drugih mogućnosti, a sve u cilju bolje prodaje artikala ili usluga.

S obzirom na to da se stranicom upravlja sa jednog mjesta i nema potrebe za kupovinom i korišćenjem više različitih alata, ManageFB omogućava uštedu vremena, novca i povećanu produktivnost. Odlično je rješenje kako za samostalni, tako i za timski rad pošto sistem može tako da se konfiguriše da čuva sve informacije o članovima i zaposlenima.

Osnovu ManageFB sistema čini skup alata neophodnih za kvalitetno vođenje poslovnih Facebook profila: od istraživanja tržišta, praćenja interesovanja korisnika, posJete stranicama sa sličnim proizvodima (koji žele da se reklamiraju) do upoređivanja sa identičnim stranicama iz regiona i svijeta. To jasno govori da je riječ o jednom veoma kompleksnom proizvodu, spremnom da biznis korisnicima ponudi ne samo pravi pregled tržišta već i da da neke orjentacione procjene, kako bi se njihov proizvod prodavao, tj. kotirao i na nacionalnom nivou, regionalno i globalno.

Kako bi uspio u svojoj namjeri da maksimalno opipa puls Facebooka i tržišta, ManageFB koristi nekoliko veoma moćnih alata: Market i MyMarkets, koji služe za analiziranje tržišta po kontinentima, regionima, državama, kategorijama i brendu, ili Trend koji se koristi za analiziranje postova, komentara, pisanja i trendova na Facebooku, a sve to na osnovu zadatih ključnih riječi, a korisnicima alata pokazuje kakav feedback dobijaju od svoje publike.

ManageFB pored administriranja strana ima i mogućnost prikupljanja informacija o fanovima, što je veoma korisna stvar pogotovo ako se javi potreba da fanovi vremenom budu informisani ili direktno kontaktirani o raznoraznim pogodnostima koje se nude za kupovinu nekog proizvoda i usluga ili akciji koja je u toku, a želite da veliki broj ljudi dobije obavještenje o istoj.

(Promo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS