• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi redizajniran Facebook Messenger

Najnovija verzija Facebook Messengera donijela veliki redizajn i nove opcije za dijeljenje slika, bolje smajli animacije i pretragu fotki i na netu.

 Novi redizajniran Facebook Messenger Izvor: MONDO

Messenger 3.0 korisnicima Androida i iOS platforme omogućava da koriste poboljšane smajlije, sa više animacija i većim brojem dostupnih motiva.

Smajliji mogu da se preuzmu iz Sticker Stora, direktno kroz Messenger aplikaciju. Takođe, unaprijeđena je mogućnost slanja fotki, koja sada uključuje više opcija za izbor izvora fotke pa čak i pretragu fotki na internetu ili u telefonu. Umjesto Google pretrage za slike sa na Facebookovom Messengeru koristi Bing.

Aplikacija ima jednostavniji i ljepši dizajn, koji olakšava upotrebu i omogućava da se opcije lakše pronađu. Za korišćenje Messengera i svih njegovih funkcija potrebno je izvršiti aktivaciju, koja uključuje slanje broja telefona korisnika.


Messenger da bi radio "u fulu" mora da se registruje brojem telefona, što je besplatno.

Novi Messenger pokazaće vam jasnije ko je od kontakata onlajn, kao i na kojem je uređaju. Facebook Messenger omogućava da vidi kada je kontakt pročitao vašu poruku, da razmjenjujete slike i poruke pod opcijom "privatno", da koristite Fejs poruke i bez pokretanja Facebook aplikacije, ali i da šaljete kratke zvučne zapise ili zovete prijatelje preko integrisane glasovne komunikacije.

Verzija 3.0 još uvijek ne dolazi na srpskom jeziku, ima novu ikonicu, a Fejs je najavio nastavak rada na otklanjanju uočenih propusta, nestabilnosti i daljem redizajnu.

(Marko Čavić, MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS