• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za jedan dan prodato milion PS4 konzola!

Dobru prodaju nisu pokvarile ni žalbe, koje su se pojavile na internetu odmah nakon što su kupci raspakovali svoju novu igračku.

 Za jedan dan prodato milion PS4 konzola! Izvor: MONDO

Sony je preko Twitter naloga i zvanično potvrdio da ima problema sa pojedinim serijama prvih isporučenih konzola, koji se tiču prenosa multimedije, pristupa određenim onlajn servisima, ali i poteškoća u radu uopšte. Problem se već otklanja i Sony će korisnicima koji ih imaju ubrzo ponuditi rješenje.

Što se prodaje tiče izgleda da je počelo mnogo bolje nego što je bilo ko očekivao. Sonyjev plan da do kraja godine proda tri miliona konzola je više nego dodtižan, kao i plan da se do marta proda oko pet miliona PS4 konzola.

Prema riječima Sonyjevih predstavnika za Bloomberg portal, ovo nije sprint trka, nego maraton i napominju da su naučili lekciju iz 2006. godine sa PS3 konzolom, kada je prodaja usporena samo zato što Sony nije imao dovoljno proizvedenih konzola.

Japanska kompanija će 29 novembra proširiti listu zemalja u kojima će biti moguće kupiti PS4 na Australiju, cijelu Ameriku, Aziju i Japan, a u Evropi će se i dalje pojavljivati na određenim tržištima.

Već 22. novembra u prodaju stiže i Xbox One, koji će startovati na 13 najvećih tržišta, pa će biti zanimljivo vidjeti ko će više konzola prodati prvog dana.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS