• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kućni miš koji odmara vašu ruku

Genius je predstavio miša namijenjenog kućnim i kancelarijskim korisnicima, oznake Ergo 8800, posebno interesantan korisnicima Windowsa 8.1.

 Kućni miš koji odmara vašu ruku Izvor: MONDO

Unaprijđeni, ergonomski dizajn olakšava višesatno korišćenje i podupire šaku, stoji u ruci u prirodnijem položaju koji manje umara i pomaže u spriječavanju bilo kakvog bola.

Ergo 8800 nudi praktičan i brz pristup posebnim funkcijama Windowsa 8 i novog 8.1. Omogućava brzu navigaciju i prebacivanje aplikacija, kao i pristup Charms prečicama. Moguće je, takođe, brzo prebacivanje između zadnje korišćene aplikacije i početnog Windows ekrana. Tu su i četiri zasebna tastera koje služe za brzo prebacivanje za stranicu naprijed ili nazad, leteći scroll kao i izbor rezolucije između 800, 1.200 i 1.600 dpi.


Miš je zasnovan na infracrvenom senzoru koji je izuzetno precizan, ali istovremeno omogućava i znatno duže trajanje baterije. Sa dve AA baterije Ergo 8800 može da izdrži i 36 mjeseci rada. Ukoliko želite, moguće je umjesto dvije da miš radi i samo sa jednom baterijom.

Bežični prijemnik može se spakovati u kućište miša dok se ne koristi, a i ovaj model dolazi sa Stick'n'Go sistemom koji omogućava da ga pričvrstite za praktično bilo koju površinu. Ergo 8800 dostupan je u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po cijeni od oko 30 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS